Hemsida

Detta hemsidepaket är anpassat för enskilda firmor eller hobbyverksamheter som vill komma ut på marknaden. Paket ger en responsiv hemsida som baseras på inlägg och artiklar i form av blogg eller nyheter. Upplägget för hemsida ger dig en stabil grund för att driva en egen hemsida för att senare bygga på med funktioner som dina besökare kan dra nytta av.

Service

Logotyp

Har du ingen logotyp eller behöver en ny? Bortsätt från att ha en modern och professionell hemsida krävs även en minnesvärd och professionell logotyp som symboliserar er verksamhet. Logotypen byggs i vektorformat dvs. Logotypen byggs för att vara användbar till alla typer av printmedia. När man bygger en logotyp i vektor förlorar logotypen aldrig kvalitén, oavsett storlek.

Service

Webbshop

E-handel är en hemsida som har mer under huven även vad som syns på utsidan för besökarna. E-handel ger dig ett system för hantering av pågående ordrar, avslutade ordrar och statistik. Systemet ger även full funktion för att enkelt lägga till eller ändra innehåll som besökarna möjligtvis vill köpa.

Fotograf

Vad är det i mina bilder som gör att ni kontaktar mig, vad gör ni, vad äter ni, har ni djur, är ni blyga eller spontana? Bara lite prisinformation finns publicerad på hemsidan och det beror på att jag vill arbeta så pass personligt samt ge full service direkt. Skriv till mig vett jah så mailar jag tillbaka inom 2 dagar med resterande uppgifter. Om jag inte har svarat innan det så maila mig gärna igen eller kontakta mig via telefon om det har blivit något galet.