Vill du raketladda din hemsida inför nya mål?

Är ni ett företag som söker ny hemsida? Vårt mål är att skapa ett kraftfullt säljverktyg åt ditt företag där ni kan nå nya kunder och expandera er marknad. Detta gör vi genom att skräddarsy er hemsida och upplevelsen för era kunder.

  • Ökad tillgänglighet
  • Ökad trovärdighet
  • Ökad försäljning
Ny hemsida?

Sökmotoroptimering som hjälper dig framåt!

Syns ni? Det är frågan ni skall ställa er! SEO och sökmotoroptimering blir allt viktigare för en hemsida.

Bygger vi på Artcurl en ny hemsida ingår det automatiskt att vi optimerar den för grundläggande sökoptimering och kan därmed hittas lätt på nätet. Om ni har en bra hemsida i WordPress sedan något år tillbaka så kan vi hjälpa er att uppdatera sökoptimeringen till nuvarande regler och standard.

  • Grundläggande SEO
  • Avancerad SEO
  • SEM
Ny hemsida?

Information blir till kommunikation

Bra webbdesign ska vara användarvänlig och riktad till din målgrupp.

Webbdesign handlar om struktur, layout, färgval, typografi, bilder och andra grafisk element vilket formar hemsidans yttre. Det kanske låter enkelt men det handlar i slutändan om att fånga besökarens uppmärksamhet på rätt sätt, i rätt tid och behålla besökarens intresse genom hela hemsidan för att på bästa sätt kunna spegla uppfattningen om er verksamhet.
  • Layout
  • Struktur
  • Typografi
  • Färgval
Ny hemsida?

Webbdesign hjälper dig läsa mellan raderna

En hemsida är uppbyggd i flera steg och är en konstform som börjar vid ritbordet eller i ett illustrationsprogram. Först utför vi grafisk formgivning och skapar till en början skisser och beskrivningar för respektive sida, dessa skisser kallar man för grafisk design. Den grafiska designen överförs sedan till webbutveckling, där HTML-koder, CSS-stilmallar och javascript-koder skapas för att ge liv i hemsidan. Webbutveckling skapar hemsidans grund för hållbarhet, prestanda och funktionalitet. 

Webbdesign i 7 grundläggande steg

Webbdesign handlar om struktur, layout, färgval, typografi, bilder och andra grafisk element vilket formar hemsidans yttre. Det kanske låter enkelt men det handlar i slutändan om att fånga besökarens uppmärksamhet på rätt sätt, i rätt tid och behålla besökarens intresse genom hela hemsidan för att på bästa sätt kunna spegla uppfattningen om er verksamhet. Bra webbdesign ska vara användarvänlig och riktad till din målgrupp. 

Kom ihåg: Hemsidan är företagets ansikte utåt!

Webbdesign i 7 grundläggande steg

Processen

1. Uppstart

Vid vårt första möte går vi igenom projektet och era tankar samt mål med hemsida. Vi agerar bollplank, svarar på frågor och kommer med tips och idéer på hur ni kan förverkliga er vision.

2. Design & Utformning

Vi tar fram ett designförslag och utformning på er nya hemsida. Vi går sedan igenom förslaget tillsammans och när ni känner er 100% nöjda så går vi vidare.

3. Webbutveckling

När layouten är på plats så börjar vi utvecklingen av hemsidan. Nu programmeras designen så det blir en komplett hemsida med önskade funktioner. 

4. Publisering

När hemsidan är byggd och fylld med innehåll är det dags för utbildning så ni själva kan driva hemsidan. Därefter lanserar vi sidan och öppnar upp portarna för nya besökare.

5. Uppföljning

Även när sidan är släppt så finns vi kvar för att hjälpa er vid ev. frågor. För oss är ett nära samarbete med våra kunder viktigt och är aldrig längre än ett telefonsamtal eller mail ifrån.
Fördelar med hemsida

Online-reklam är kostnadseffektivt jämfört med tryckt reklam och gör att du kan göra ändringar direkt. 

Till skillnad att ha ett lokalt företag av tegel och murbruk så kan du nu etablera din affärsprofil runt om i världen. Detta möjliggör en ökad exponering av ditt varumärke och därigenom öka försäljning på en bredare demografisk räckvidd. 

Om du har en professionell och användarvänlig hemsida kommer kunderna troligen att ha en större chans att betrakta ditt företag som trovärdigt gentemot företag som antingen inte har en närvaro på webben eller har en dålig närvaro med irrelevant information på hemsidan. 

Att ha en hemsida ger dina kunder tillgång dygnet runt när det gäller tillgång till produkter, information etc. Att ge kunden tillgänglighet 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan ger definitivt mer vinster än den med traditionell butik.

Genom att förgrena sig från ovan nämnda nytta, att vara tillgängliga för att tillgodose behoven hos konsumenterna när som helst dag eller natt ger extra bekvämlighet, vilket ger dem tillgång till produkter och information när de behöver.

När man äger ett företag är exponering nyckeln till att locka kunder. En effektiv webbplats med stort innehåll ökar sannolikheten för ökad försäljning.

En online-närvaro hjälper till med att bygga och främja en relation med dina kunder. Genom att tillhandahålla specialerbjudanden till lojala kunder på din hemsida kan de veta att du uppskattar deras intresse.

Chansen är stor att dina konkurrenter har en hemsida och de använder den till sin fulla fördel. För att hålla uppe eller överträffa tävlingen är det ett måste att ha en hemsida.

Kommunikation via din hemsida kan hjälpa dig att bygga din kundbas. Att fylla en lista över konsumentkontakter är guld för alla företag.

En strategiskt planerad hemsida kan effektivt locka den målgrupp du söker. Nu när du veta varför en hemsida är viktig för ditt företag, kontakta ett expert för att få en affärsvänlig hemsida.

Ny hemsida?

Beskriv ditt önskemål